estetska-stomatologija-pula

Vaš osmijeh je izrazito važan

Estetska stomatologija je grana dentalne medicine kojoj je na prvom mjestu estetska komponenta zdravstvene usluge, a najčešće se radi o izbjeljivanju zubi, zubnom nakitu, i u zadnje vrijeme, hijaluronskim filerima.

Vaš osmijeh je izrazito važan. Osmijeh je ono što odmah primijetimo kad se s nekim upoznajemo. Bijeli, sjajni osmijeh je uistinu prekrasan – zbog njega se osjećate odlično i puni samopouzdanja te na svakoga ostavljate izvrstan prvi dojam. Prirodno starenje organizma u kombinaciji sa stilom života može znatno obojiti i potamniti Vaše zube.

I-PRF (``Vampirski`` tretman)

I-PRF je tekući oblik obogaćene plazme koji se koristi za neinvazivno, nekirurško pomlađivanje lica,vrata i dekoltea. Tretman se sastoji od vađenje krvi, te se dobiveni i-PRF (koncentrat faktora rasta i trombociti) aplicira pomoću DermoPena u područje lica, vrta i dekoltea.

Ovom metodom se postiže stimulacija i proizvodnja kolagena i elastina čime se postiže povećanje konzistencije i napetosti kože.

Za najbolje rezultate postupak se ponavlja minimalno 3 puta u razmaku od mjesec dana.

estetska-stomatologija-pula

Uporaba hijaluronskih filera

Uporaba hijaluronskih filera postala je zadnjih godina jedna od najmodernijih metoda pomlađivanja kojom se osigurava mlađi i svježiji izgled lica. Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja se nalazi u našoj koži, ali se starenjem smanjuje te djelovanjem gravitacije nastaju bore, lice gubi na volumenu, a koža se objesi i klone. Upravo zato se hijaluronskim filerima popunjavaju bore, ispravljaju nepravilnosti te volumiziraju pojedine strukture lica (područje oko očiju, čelo, obrazi, nazolabijalne bore – od nosa prema usnicama, povećavaju se usne, korigiraju konture donjeg dijela lica). Naša ordinacija licencirana je za upotrebu Hyabell hijaluronski filera, renomiranog njemačkog proizvođača.

Izbjeljivanje zubi

U ordinaciji koristimo izbjeljivanje Flash lampom renomiranog njemačkog proizvođača. Flash lampa nudi najbolju moguću metodu izbjeljivanja zuba.

Ta inovativna tehnologija Vam omogućuje za 4 nijansi bjelje zube u samo 45 minuta.

Klinički je dokazano da je izbjeljivanje zubi Flash lampom sigurno, učinkovito i vrlo brzo – postupak se izvodi isključivo u ordinacijama dentalne medicine.

Naručite se
estetska-stomatologija-pula