Upoznajte nas

Danas naš tim broji četiri člana. Osim privatnog aspekta, imamo ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, čijim osiguranicima koji su se opredijelili za naš tim pružamo sve usluge propisane od strane osiguravatelja. Prepustite se u ruke našeg uvijek nasmijanog, ljubaznog i stručnog osoblja i povjerite nam Vaš osmijeh i oralno zdravlje.

Doktor dentalne medicine Milenko Subotić

Doktor dentalne medicine

Milenko Subotić

Medicinski fakultet u Rijeci, smjer Dentalna medicina, završio je 1987. godine. Rad u privatnoj ordinaciji započeo je 1997. god., a do tada je radio u Domu zdravlja Pula. Danas vodi ordinaciju sa pet zaposlenih neprestano ulažući u kvalitetnu opremu, materijale, instrumentarij i osobito u stručno obrazovanje. Dodatno se stručno usavršavao kroz brojne radne tečajeve, osobito iz područja implantologije, estetske dentalne medicine, parodontologije te dentalne protetike.

Pošaljite email

Doktorica dentalne medicine

Dubravka Greblo dr.med.dent.

Medicinski fakultet , smjer Dentalna medicina, završila je u Rijeci 2014 god. Nakon završenog staža u našoj ordinaciji, postaje novi član našeg tima.

U ordinaciji se fokusirala na estetsku stomatologiju i rad sa djecom. Nakon usavršavanja u novije vrijeme posvećuje se problemu sa potpornim strukturama zuba ( parodontologija ) , te estetikom lica (i-PRF).

Doktor dentalne medicine Luka Mirković

Doktor dentalne medicine

Luka Mirković univ.mag. med.dent

Medicinski fakultet, smjer Dentalna medicina, završio je u Rijeci 2017. godine. Nakon završetka šestogodišnjeg studija, godinu kasnije 2018. godine postao je naš novi član tima. Dr Mirković je ovlašteni provider za Six Month Smile ortodonciju za odrasle.

Godine 2022 magistrirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu na smjeru Dentalna Implantologija.

Dentalna asistentica Ivana Ladislović

Dentalna asistentica

Ivana Ladislović

Srednju medicinsku školu završila je u Puli. Od početka radnog staža radi kao dentalna asistentica i kirurška dentalna asistentica. Ona je uvijek nasmiješena i ljubazna prema našim pacijentima koje oslobađa od eventualnog straha od „zubara“ – Ivana je Vaš prvi kontakt s našom ordinacijom.