Upoznajte nas

Danas naš tim broji pet članova. Osim privatnog aspekta, imamo ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, čijim osiguranicima koji su se opredijelili za naš tim pružamo sve usluge propisane od strane osiguravatelja. Prepustite se u ruke našeg uvijek nasmijanog, ljubaznog i stručnog osoblja i povjerite nam Vaš osmijeh i oralno zdravlje.

dr.-milenko-subotic

Doktor dentalne medicine

Milenko Subotić

Medicinski fakultet u Rijeci, smjer Dentalna medicina, završio je 1987. godine. Rad u privatnoj ordinaciji započeo je 1997. god., a do tada je radio u Domu zdravlja Pula. Danas vodi ordinaciju sa pet zaposlenih neprestano ulažući u kvalitetnu opremu, materijale, instrumentarij i osobito u stručno obrazovanje. Dodatno se stručno usavršavao kroz brojne radne tečajeve, osobito iz područja implantologije, estetske dentalne medicine, parodontologije te dentalne protetike.

Pošaljite email
ordinacija-dentalne-medicine-milenko-subotic

Doktorica dentalne medicine

Tatjana Živković

Medicinski fakultet, smjer Dentalna medicina, završila je u Novom Sadu 2008. godine. Od 2011. godine radi u našoj ordinaciji te se usavršila u pružanju usluga iz područja konzervativne dentalne medicine, endodoncije i protetike.

ordinacija-dentalne-medicine-milenko-subotic

Dentalna asistentica

Ivana Ladislović

Srednju medicinsku školu završila je u Puli. Od početka radnog staža radi kao dentalna asistentica i kirurška dentalna asistentica. Ona je uvijek nasmiješena i ljubazna prema našim pacijentima koje oslobađa od eventualnog straha od „zubara“ – Ivana je Vaš prvi kontakt s našom ordinacijom.

ordinacija-dentalne-medicine-milenko-subotic

Doktorica dentalne medicine

Dubravka Greblo

Medicinski fakultet, smjer Dentalna medicina, završila je u Rijeci 2014. godine. Nakon obavljenog pripravničkog staža u našoj ordinaciji ostala je raditi kao novi član tima Ordinacije dentalne medicine Milenko Subotić. Usmjerena je na preventivnu dentalnu medicinu i rad s djecom, endodonciju i konzervativnu dentalnu medicinu.

ordinacija-dentalne-medicine-milenko-subotic

Doktor dentalne medicine

Luka Mirkovic

Medicinski fakultet, smjer Dentalna medicina, završio je u Rijeci 2017. godine. Nakon završetka šestogodišnjeg studija, godinu kasnije 2018. godine postao je naš novi član tima, kao zamjena za doktoricu Greblo.