zubna-ordinacija-pula

Neka osmijeh govori umjesto Vas

Six Month Smiles je ortodontska terapija za odrasle koja Vam u samo 6 mjeseci donosi osmijeh o kojem ste sanjali. Six Month Smiles je terapija za odrasle koja kombinira ortodontske tehnike i moderne materijale, te uz pomoć inovativnih metoda postiže željene rezultate u kratkom roku. Bravice su prozirne, a u kombinaciji sa žicom boje zubi, Vaš aparatić je gotovo neprimjetan.

Naručite se

SMS-Six Month Smiles je američki sustav estetske ortodocije za odrasle. Cilj SMS-a je izravnati zube unutar samo 6 mjeseci-kratko i diskretno. Sustav se sastoji od prozirnih bravica i žica u boji zuba, stoga je gotovo neprimjetan. Jedinstvenom tehnologijom i klasičnim ortodontskim tehnikama zubi se vrlo brzo, sigurno i nježno pomiču u željeni položaj.

Treba naravno naglasiti da postoje nepravilnosti u međučeljusnim odnosima koje ova vrsta terapije neće riješiti. One zahtjevaju dugotrajnu kompleksnu terapiju tradicionalnom ortodontskom terapijom. U našoj ordinaciji su Milenko Subotić, dr.med.dent. i Luka Mirković dr.med.dent. certificirani za upotrebu Six Month Smiles sustava . Ako želite saznati još više kliknite ovdje https://www.6monthsmiles.com/home

zubna-ordinacija-pula
zubna-ordinacija-pula
zubna-ordinacija-pula

Reakcija pacijenta

Osmjeh ne košta ništa, ali daje mnogo. On obogaćuje one koji primaju, a ne siromašni one koji ga daju. Za osmjeh je potreban samo trenutak, ali sjećanje na njega nekada traje zauvjek. Niko nije toliko bogat ili moćan da može bez njega i niko nije toliko siromašan da se ne može obogatiti od njega. Ipak, osmjeh ne može da se kupi, izmoli, pozajmi ili ukrade, jer je to nešto što nema vrijednost sve dok se ne pokloni. Neki ljudi su suviše umorni da vam pruže osmjeh. Dajte im je jedan od svojih, jer nikome nije toliko potreban osmjeh kao onome koji nema više da ga da.

Hvala onima koji znaju kako nekome vratiti osmjeh!

Naše usluge